Tisza-tó Vendégház

Magánszálláshely, kiadó családi ház a Tisza-tónál



Bemutatkozás:

OTP SZÉPKÁRTYA ELFOGADÓHELY !!!!!!!!!!

Tisza-tónál (Sarudon) 2 szobás összkomfortos, külön konyhás és étkezős családi ház garázzsal, kerti pihenési lehetőséggel 5 főig egész nyáron át kiadó. A vendégház mindennel jól felszerelt és 5 fő kényelmesen pihenhet. Elsősorban azon személyek - családok elhelyezésére szolgál, akik maguk önellátás keretében szeretnének kikapcsolódni. A nyaralás ideje alatt csak az üdülők tartózkodnak a vendégházban, ezzel is biztosítva a zavartalan pihenést.

A kertben fedett pavilon található. A vendégek részére grillezési és fedett pinpongozési lehetőség áll rendelkezésre. Külön igény esetén sátor is felállítható. A ház összes ablakán szúnyogháló van!!!

Aki teheti keresse fel a Tisza-tó gyönyörű, néhol Argentina lagunáira emlékeztető helyeit. Külön vizítúrával ezeket a helyeket könnyedén fel lehet keresni egy csónaktúrával. Közelben helyezkedik el Magyarország talán egyetlen madárleső helye, ahová csónakkal lehet bemenni és gyönyörködni a madarakban természetközelből. Erre ideális hely Sarud csendes nyugodt környezete, ahol a család minden igényét kilehet elégíteni. Amig a család egyik része horgészési szenvedélyeinek hódol, addig a másik része élvezheti a strandolást és a pihenést, esetleg a csónakázást.
Minimum éjszakák száma: 5 éjszaka.
Ár 5 főig azonos 12.000--Ft/éjszaka
20% előleg befízetése szükséges
OTP SZÉPKÁRTYA ELFOGADÓHELY




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3386 Sarud, Széchenyi utca 9.   térkép>

Telefonszám:

06-30/434-7032

Fax szám:

E-mail cím:

szilay@citromail.hu

Weboldal(ak):