Agria Biztosítás Alkusz Kft

Biztosítási ügyintézés. Segítünk az optimális megoldás kiválasztásában.



Bemutatkozás:

Nálunk pénzéért a legjobb biztosítást kapja!
- Segítünk kiválasztani az igényeknek és lehetőségeknek megfelelő biztosítást és biztosítót
- Profi biztosítás kezelést,
- Kárrendezési segítséget nyújtunk.
Velünk költségeit csökkentheti!

LAKÁSBIZTOSÍTÁS
Megfelelő lakásbiztosítással elkerülhető, hogy a bekövetkező károk alapjaiban rengessék meg családjának anyagi helyzetét. A kockázatok biztosítóra történő áthárításával biztonságot teremthetünk magunk és családunk számára. Segítségünkkel kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő biztosítást.

UTASBIZTOSÍTÁS
Kösse meg most! Minden biztosítási igényre 3 féle szolgáltatással 3 féle díj közül választhat. Kiválaszthatja az Ön számára optimális on-line utasbiztosítást.

VÁLLALKOZÓI BIZTOSÍTÁSAINK
Vállalkozásunk vagyonának megszerzése és gyarapítása sok energiánkat emészti fel, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a megszerzett vagyonra vigyázni is kell. Fontos felkészülnünk minden eshetőségre. Ezek a biztosítások segítenek abban, hogy egy nem várt szerencsétlen fordulat után ne menjen tönkre vállalkozásunk.

KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS
Biztosítót vált, autót vásárol? Segítünk eligazodni a biztosítók ajánlatai között. Válassza Ön is online biztosítási portálunkat! Évközben vásárolt gépjárművére is kösse nálunk kötelező biztosítását. Nem csak kedvező díjat, hanem egy kényelmes és minőségi szolgáltatást is garantálunk.

CASCO
A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a tulajdonunkban, használatunkban levő gépjárműben keletkezett károkat megtérítse. Sokféle változata van, szakértőink segítségével kiválaszthatja azt a típust, amely Önnek legjobban megéri.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

3300 Eger, Kertész u. 47.   térkép>

Telefonszám:

06/36/414-032, mobil: 06-20-3201699

Fax szám:

06/36/414-032

E-mail cím:

info@abiztositas.hu

Weboldal(ak):