Egererdő Erdészeti ZRt.

Erdőgazdálkodás, vadgazdálkodás



Bemutatkozás:

Az EGERERDŐ Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság Magyarország legnagyobb összefüggő erdővel borított hegyvidéki tájának, az Északi-középhegységnek három egymástól eltérő arculatú területén: a Mátrában, a Bükk nyugati részén és a Heves-Borsodi-dombvidék területén gazdálkodik, elnyúlva egészen az Alföld északi részére. Fenti területeken az erdőssztyepptől a bükkös klímáig terjedően változatos erdőállományokkal gazdálkodunk.

A Társaság központja Egerben található. A cég szervezetén belül 7 hagyományos erdészet végzi az erdőgazdálkodási, vadgazdálkodási és közjóléti feladatokat. Az erdészetek területe 600-1200 hektáros ún. erdészkerületekre osztott. Az erdészkerületekben folyó munkákat szakvállalkozókkal ill. a közmunkaprogram keretében foglalkoztatott személyekkel végeztetjük, melyek irányítását jogosult erdészeti szakszemélyzetként, erdésztechnikus végzettségű kerületvezető erdészeink végzik. A szakmai munkákat az ágazatokért felelős okl. erdőmérnök végzettségű műszaki vezetők és az erdészetvezetők fogják össze.

Társaságunk tulajdonában van a gyöngyösi telephelyű Mátraparkett. A gyár korszerű technológiával a fát örök értékké teszi, ami hosszú időn keresztül szolgálja akár az Ön kényelmét is.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

3300 Eger, Kossuth L. u. 18.   térkép>

Telefonszám:

(36) 801-500, (30) 229-0700, (30) 289-1200

Fax szám:

+36 36 355112

E-mail cím:

egererdo@egererdo.hu

Weboldal(ak):