Regélő Borház csárda

Borászat, borturizmus



Bemutatkozás:

A Farkasmály pincesor Gyöngyös és Mátrafüred között helyezkedik el a 24-es számú főút mellett. A történelmi pincesor az 1700-as évektől várja a szórakozni, bort kóstolni vágyókat. Csodálatos természeti környezetben várjuk mi is a hozzánk látogatókat minden évszakban. Családi vállalkozásunk 1994 óta működik és azóta kimért és palackos borokat egyaránt kínálunk. Előzetes egyeztetés útján borkóstolóval és meleg ételekkel is készülünk vendégek fogadására. Térjen be hozzánk Ön is és merüljön el a történelmi pincék hangulatában!

Borkóstoló

Borkóstolókat 2 főtől 200 főig vállalunk, amihez megkövesedett vulkáni hamuba vájt pincénket és faragott bútorokkal berendezett bortermünket ajánljuk. Időjárás függvényében a borház előtt található teraszhelyiségünk is kiváló lehetőséget kínál pincészetünk vagy akár a mátrai pincészetek borainak megkóstolására.

Borkóstolóinkon mindig nagy szerepet kap, hogy bemutassuk a mátrai borvidéket és a farkasmályi pincesort. A családi gazdaságunk által megtermelt borai kóstolásakor a borsor nincs előre kiírva, hogy azt a helyszínen az igényeknek megfelelően tudjuk egyeztetni. Természetesen a borokról is részletes tájékoztatást adunk és ezek mellé helyi sajttermelők készítményeit és házi pogácsát kínálunk.

Gasztronómia

2018. május 1-től konyhánk minden szombaton 12 és 20 óra között várja a Vendégek rendeléseit. Ettől eltérő napokon előzetes egyeztetés útján fogadjuk Vendégeinket, akár étlap szerinti, akár menüajánlatból történő választás szerint.

Itallapunk tartalmazza a helyben fogyasztásra kínált italokat és az elviteli bor árakat is. Itt található a kimért (tartályból folyóborként) és palackos bor árlistánk.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

3200 Gyöngyös, - Farkasmály, Farkasmályi pincesor   térkép>

Telefonszám:

+36 37 319692 +36 70 3159645 +36 20 4751074

Fax szám:

E-mail cím:

regeloborhaz@gmail.com

Weboldal(ak):