Autószöv Gyöngyös Kft.

Autómentés, autókölcsönzés



Bemutatkozás:

Az autókölcsönző üzletágunk a hét minden napján 0-24 órás nyitva tartással üzemel, ami lehetővé teszi a műszaki hibás vagy balesetet szenvedett gépjármű tulajdonosok továbbjutását a céljukig, amíg a gépjárművük javítása el nem készül. Ezen felül kiszolgáljuk a lakossági igényeket is.

Gépjárműparkunk kialakításánál figyelembe vettük az ügyfelek igényeit, ezért több kategóriás személygépjárművet is tartunk a kisautótól a prémium kategóriáig, ezen felül az igen népszerű B kategóriás jogosítvánnyal vezethető kishaszongépjármű is megtalálható nálunk.

Gépjárműveink a mai kor biztonsági és kényelmi követelményeinek megfelelő felszereltséggel rendelkeznek és saját szervizünkben folyamatosan karban tartjuk őket.

A hét minden napján 0-24 órában elérhető az autómentés szolgáltatásunk, ahol diszpécserünk a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre küldi az autómentőt. Kiemelt figyelmet fordítunk a gyorsaságra, hogy a helyszínen ne kelljen sok időt töltenie az ügyfélnek a műszaki hibás vagy balesetes járműve mellett. Autómentőnk, ha szükség van rá csereautót szállít ki a helyszínre, így az ügyfél azonnal tovább tudja folytatni útját, továbbá az ügyfél kérésére gépjárművét a megadott címre szállítja. Ezen felül lehetőség van a műszaki hibás netán sérült gépjármű őrzött telepünkön való tárolására. Több környezetünkben lévő vendéglátóhellyel együttműködési megállapodásunk van, aminek köszönhetően az ügyfél kérésére segítünk az esetleges szállás megszervezésében, ez általában külföldi ügyfeleknél jellemző.

Lerobbant, karambolozott, balesetet szenvedett?

Költségtakarékos, szakszerű megoldás, ha gépjárműve megállt, elakadt, összetört! Modern jól felszerelt járművek és tapasztalt személyzet áll az ügyfelek rendelkezésére, a nap 24 órájában!

Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek a lehetőségekhez mérten a legsokoldalúbb és a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk. Ügyfeleink hívásait 24 órás ügyeleti rendszerben fogadjuk, de igényeiket az elérhetőségeink bármelyikén jelezhetik. A pontos részleteket (igényeket) rögzítjük, majd rövid időn belül megszervezzük a kívánt szolgáltatást.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

3200 Gyöngyös, Ipar út 1   térkép>

Telefonszám:

+36 37 311 259

Fax szám:

E-mail cím:

info@autoszovgyongyos.hu

Weboldal(ak):