Tisza-tavi Ökocentrum

Élményközpont



Bemutatkozás:

A Tisza-tavi Ökocentrum 2018. január 20-tól március 29-ig minden nap, naponta 10 órától 16 óráig tart nyitva (pénztárzárás 15 órakor)
Nyitvatartásunk:
2018. január 20. - március 29. MINDEN NAP 10 órától 16 óráig (pénztár 15 órakor zár)

2018. március 30. - június 30. MINDEN NAP 9 órától 18 óráig (pénztárak 17 órakor zárnak)

2018. július 1. - augusztus 31. MINDEN NAP 9 órától 19 óráig (pénztárak 18 órakor zárnak)

Az Ökocentrum falai közt beléphetünk a Tisza-tó különleges világába és testközelből ismerhetjük meg a hazánkban őshonos élőlényeket Európa legnagyobb édesvízi akváriumában.

Óriásakvárium
A földfelszín alatt, a főépület -1 és -2 szintjén található az összesen közel 750 ezer liter össztérfogatú, több részből álló, rendkívül látványos akváriumrendszer, melyben pontyok, csukák, süllők, harcsák, pisztrángok, keszeg- és küszfélék, törpeharcsák, busák és amúrok élnek, társaikkal együtt. Az igényesen kialakított dekoráció a patakok, folyók, tavak valóságos víz alatti képét idézi fel, s olyan érzést kelt a látogatókban, mintha valóban a víz alatt sétálnánk.

Az Ökocentrum legnagyobb, un. óriásakváriuma önmagában 535 ezer literes, itt különleges víz alatti alagútban sétálva nyerhetünk bepillantást - közel 5 méter mélyen a víz szintje alatt - olyan különleges halfajták életébe, mint az óriási méretű, méltóságteljesen úszó viza, a vágótok, a sőregtok vagy épp a kecsege.

A halakon kívül akváriumrendszerünk vidám lakói a vidrák is: e mókás állatok az Ökocentrum kedvencei, nyári időszakban naponta három alkalommal, télen két alkalommal látványetetés során találkozhatunk velük és közelről figyelhetjük meg viselkedésüket, ügyességüket.


Csoportos kedvezmény csak előzetes bejelentkezés esetén vehető igénybe, ezért javasoljuk, hogy 20 fő feletti csoportok az alábbi űrlap kitöltésével jelezzék látogatási szándékukat.

A beérkező igény alapján, megküldjük részletes ár- és program ajánlatunkat. A csoportos programok szervezése és lebonyolítása, valamint a csoportos kedvezmény igénybevétele nem az ajánlatkérés alapján, hanem az annak feldolgozása után az érdeklődő csoport részére megküldésre kerülő "Visszaigazolás" alapján történik. Érvényes "Visszaigazolás" hiányában a csoport fogadását nem tudjuk garantálni ill. a csoport kedvezmény igénybevételére nem jogosult. Az ajánlatkérések feldolgozása és a visszaigazolások megküldése az ajánlatkérések beérkezésének sorrendjében történik. Rendkívül nagy látogatottságú időszakokban előfordulhat, hogy a Visszaigazolások megküldése hosszabb időt vesz igénybe. Amennyiben az ajánlatkérés időpontja és a csoport érkezésének tervezett időpontja túl közel esik egymáshoz, a "Visszaigazolás" időben történő megküldését nem tudjuk garantálni. Már visszaigazolt, lekötött csoportos program bármilyen okból történő utólagos módosítása esetén az eredetileg tervezett program változatlan tartalommal történő megvalósítását nem tudjuk garantálni illetve a módosítási kérelem új ajánlatkérésnek minősül, melyet így csak a beérkezési sorrend szerinti ütemezésben tudunk megválaszolni."




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

3385 Tiszanána, Vadászház u. 18.   térkép>

Telefonszám:

06 36 553 033

Fax szám:

E-mail cím:

info@ttoc.hu, poroszlotabor@gmail.com

Weboldal(ak):