Egererdő Zrt. - MÁTRAPARKETT

Parkettagyártás



Bemutatkozás:

A Mátraparkett Magyarország egyik vezető parkettagyártója. Több mint 40 éves tapasztalatunkat összegyűjtve és felhasználva dolgozunk az Ön kényelméért. Parkettáink azok számára készülnek, akiknek a parkettázás többet jelent egy egyszerű padlóburkolásnál. Termékeink megvásárlásakor a természet is beköltözik otthonába, elősegítve ezzel, hogy lakásukból igazi otthon, irodájukból kellemesebb munkahely váljék.
Több fafajtából, számos minőségben és méretben gyártjuk termékeinket, hogy vásárlóink változatos igényeit kielégítsük.

Fontosnak tartjuk erdeink védelmét. Ezért az Egererdő Zrt részeként gondoskodunk a kivágott erdők folyamatos utánpótlásáról, a szigorú erdészeti törvények betartásával biztosítjuk, hogy nyersanyagaink ellenőrzött területekről származzanak és megfeleljenek a minőségi követelményeknek.

Kiváló minőségünk folyamatos biztosítása érdekében ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert üzemeltetünk 2000 óta. Tagja vagyunk a FEP-nek (Nemzetközi Parkettaszövetségnek) és a FAGOSZ-nak (Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség).

Ne feledje, a parkettánk megvásárlásakor Ön értéket is vesz, a valódi fa értkét, mely hosszú évtizedeken keresztül fogja biztosítani az Ön kényelmét és meghálája a gondos ápolást!

Lyoness törzsvásárlói információ:

Cégünk 2010. októberétől nyújt kedvezményeket a Lyoness törzsvásárlók részére. A kedvezmények mértékéről további információ a Lyoness.hu oldalon érhető el. Ingyenes regisztrációért hívja a +36 37 502 005 telefonszámot!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3200 Gyöngyös, Kőkút u. 11.   térkép>

Telefonszám:

06/37/502-005, 06/37/311-178

Fax szám:

06/37/312-561

E-mail cím:

matraparkett@egererdo.hu

Weboldal(ak):