ZEN Tapéta Kft.

Tapéta bolt

Bemutatkozás:

Tapéta kínálatunk körülbelül 16.000 fajta tapéta mintára tehető.

Gyümölcsöző kapcsolatban állunk Magyarország összes sikeres és jó nevű nagykereskedőjével, így üzleteinkben minden "minőségi" tapétát forgalmazó gyártó terméke megtalálható. Két üzletünk is márkaképviseletként (RASH, P+S) működik.

Kínálatunk összeválogatásánál elsődleges célunk, hogy egy régión belüli üzletekben a termékválaszték boltonként ne ismétlődjék.

A heti többszöri áruszállítás eredményeképpen, nálunk a teljes választékból van mennyiség. Természetesen ezáltal a legkedvezőbb áron.

Cégünktől, mint importőrtől garantáltan a legjobb árakat kaphatják, hiszen, közvetlen a gyár képviselőjétől vásárolhatnak Nálunk!

Ahogy tesszük a MARBET belsőépítészeti termékekkel (polystirol díszléc, rozetta, álmennyezet) kis- és nagykereskedőinknek illetve a Lakosságnak, a teljes legyártott kínálat keretében.

Munkatársaink mindent kimerítő szaktudással és szeretettel várják Önöket üzleteinkben. A 'Elérhetőségeink' menüben minden üzletünkhöz útvonaltervezőt találnak.

Festőknek, Lakberendezőknek, Törzsvásárlóinknak, sőt, akár első vásárláskor is elérhető, különleges kedvezményeket kínálunk!

Minden vásárlás előtt feltétlen kérjen ajánlatot üzleteink bármelyikétől, hogy biztosan a legjobb áron vásárolhasson!

Várjuk szeretettel otthonos hangulatú, jókedvű üzleteinkbe, melyek kivétel nélkül közvetlen, vagy közeli parkolóval rendelkeznek! A kipakoláshoz kérje munkatársaink segítségét.

A legújabb tapéták, nálunk, a legjobb helyen.

Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig : 9-től-18-ig
Szombaton : 9-től -13-ig




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3300 Eger, Sas u. 1.   térkép>

Telefonszám:

06/70/3190958, 06/70/9493326

Fax szám:

E-mail cím:

zentapeta@gmail.com

Weboldal(ak):