BÜKK PANZIÓ

I. osztályú panzió Bükki Nemzeti Park szomszédságában

Bemutatkozás:

Szilvásvárad a Bükk hegység nyugati lábánál helyezkedik el Egertől 25 km-re. Nagyon egyszerű, kényelmes útvonalon közelíthető meg, autóval, vonattal, autóbusszal. Szilvásvárad nemzetközi üdülőhely, a Bükki Nemzeti Park közvetlen szomszédságában. Itt egy helyen megtalálhatók azok a természeti adottságok, amelyet az ember pihenéskor egyenként szokott felkeresni.

A település központjában, a Szalajka-völgy bejáratától néhány perc sétára, csendes, nyugodt környezetben található családias hangulatú szálláshelyünk, a 3*-os I. osztályú Bükk Panzió. A panzió 2-3-4 ágyas, színes TV-vel ellátott fürdőszobás szobákkal várja a vendégeket. A nappaliban meghitt hangulatú búbos kemence található. Alkalmas továbbképzések, összejövetelek szervezésére is. Gépkocsival érkezőknek zárt parkoló áll rendelkezésre.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- svédasztalos reggeli
- szauna
- szolárium
- programszervezés
- sétakocsikázás
- lovagoltatás

SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK:
- lovaglás, sétakocsikázás
- kerékpárkölcsönzés, kerékpár túra (10 fő felett kerékpártúra-vezetőt biztosítunk)
- sziklamászás
- hóágyúval ellátott sípálya
- túra az ősemberbarlanghoz a Szalajka-völgyön keresztül, túra a Kalapati kilátóhoz a 2000-ben átadott erdei Tanösvényen, ahol séta közben informálódhat a Bükk hegység keletkezéséről és természetrajzáról.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3348 Szilvásvárad, Dózsa György út 16.   térkép>

Telefonszám:

06/36/355-444, Mobil: +36(30)9531349

Fax szám:

06/36/355-444

E-mail cím:

bukkp@t-online.hu

Weboldal(ak):