Botax Motel

Turistaszálló nyugodt környezetben, iskolás csoportok, társaságok, családok, párok számára



Bemutatkozás:

Heves megyében a történelmi nevezetességeiről híres Eger városában a MOTEL BOTAX 400 fős szálláshellyel rendelkezik. Turistaszállónk leginkább csoportok, iskolások fogadására épít, de ugyanúgy megszállhatnak kisebb létszámú társaságok, családok, vagy pedig párok is.

A turistaszálláshely a város déli részén, a belvárostól mindössze 15 - 20 percnyi sétára, nyugodt környezetben található, ahol a hatalmas udvaron nyársalásra és gulyásfőzésre is van lehetőség. Az udvar mérete miatt alkalmas nagyobb szabadtéri programok megrendezésére is. Kosárlabdapálya, focipálya és ping-pong asztalok is a vendégek rendelkezésére állnak. Gépkocsik és buszok részére őrzött parkolót ingyenesen biztosítunk.
A vasútállomástól mindössze 2 utca választ el minket, a híres Szépasszonyvölgy is akár gyalogosan mindössze 20 perc alatt elérhető.

SZOBÁK:
A szálló két komfortfokozattal bír:
- Az egyikben 30 db 2-3-4-8-10-12 ágyas szobák vannak, melyek közös fürdőszobával, kézmosóval, teakonyhával rendelkeznek, s ezeket a folyosón találhatják meg a vendégek.
- A másik kategóriában 60 db 2-3-4 ágyas szoba helyezkedik el saját fürdőszobával. A szobák hűtővel és TV-vel felszereltek.

ÉTKEZÉS:
Saját meleg konyhás éttermünkben igény szerint a következő étkezések rendelhetők:
- Kontinentális reggeli
- Svédasztalos reggeli
- Ebéd (leves, főétel, savanyúság)
- Vacsora (egyfogásos meleg étel)

Rendezvények, lebonyolítását vállaljuk akár szabad téren is cégek, sportklubbok, szervezetek részére.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3300 Eger, Külsősor út 8.   térkép>

Telefonszám:

06/36/311-829, 06/36/311-576

Fax szám:

06/36/310-925

E-mail cím:

info@motelbotax.hu

Weboldal(ak):