Bükkszéki apartman

A Mátra és a Bükk-hegység lábánál, festői környezetben, kényelmes szállás 2 ágyas apartmanokban, pihenőkerttel, változatos időtöltési lehetőségekkel



Bemutatkozás:

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a festői környezetben fekvő Bükkszéken, apartmanos vendégházunkban!

A település Heves megyében, a Mátra és a Bükk-hegység lábánál, Egertől 20 km-re, a Tarna völgyének peremén helyezkedik el.

Elhelyezés: 12-14 fő részére 2 szobás, 2 ágyas apartmanokban tágas nappalival, TV-vel, zuhanyzóval, WC- vel, terasszal illetve erkéllyel.

Étkezés: Igény szerint félpanzióval, vagy önellátás.

Szolgáltatások: Vendégeink részére éttermi lehetőség, étkező helyiség, pihenőkert, főzési-, bográcsolási lehetőség, asztalitenisz. Parkolási lehetőség az udvarban.


PROGRAMLEHETŐSÉGEK A TELEPÜLÉSEN ÉS A KÖRNYÉKEN:

Az idelátogatóknak érdemes megtekinteni a toronynélküli Árpád-kori templomot, az 1820-ban épült kúriát, amely a Práff család birtoka volt. 1999-ben nyitotta meg az önkormányzat a hagyományőrző Kézműves Házat, melyben az érdeklődők megismerkedhetnek a falusi élet tárgyaival, és népművészeti örökségeivel. Ugyanitt ismerhetik meg bemutató keretében a szövés és kötélverés fortélyait.
Bükkszék talán legnagyobb értéke a gyönyörű fekvése mellett, a Salvus gyógyfürdő. Az 540m mélyről kitermelt gyógyvíz mind ivókúra, mind fürdő formájában alkalmas gyomor illetve izületi betegségek gyógyítására. Belélegezve légzőszervi betegségek gyógyulását segíti. A bükkszéki strandon a gyógyvízzel töltött medencék mellett egy 1000m2-es feszített tükrű úszómedence, gyermekmedencék és az ország egyik leghosszabb vízicsuszdája várja a gyógyulni, pihenni vágyókat.

- Parádfürdő: Cifraistálló, Kocsimúzeum, Erzsébet Szálló
- Parád: fafaragó
- Sirok: XIII. századi várrom
- Egerszalók: éjjel is nyitvatartó fürdő
- Szilvásvárad: Szalajka-völgy, Erdei kisvasút, Lipicai ménes, Fátyol-vízesés
- Eger: a történelmi város nevezetességi, a borkultúra hagyományai
- Mátraderecske: Mofetta Szárazfürdő




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3335 Bükkszék, Egri út 47.   térkép>

Telefonszám:

20/203-5644; 20/203-5723

Fax szám:

E-mail cím:

hudmi@freemail.hu

Weboldal(ak):